110 / 220v памук бонбони машина търговски бонбони на клечка за зъби machinee вата чайник CC-3803 електрически памук машина, 1 бр.

575.59лв.
В наличност
Бърза доставка
Магазин:
 • име на продукта: Машина за производство на кенди памук
 • Напрежение На Тока (В): 110V/ 220V
 • Тегло: about 12.74kg
 • Валтаж: 220V-240V/100V-110В
 • Функция: Машина за производство на кенди памук
 • Капацитетът на работна купа (чаша): Друго
 • Материал: неръждаема стомана
 • Аксесоари: Друго
 • Мощност (W): 1100 W
 • Номер На Модела: CC-3803
 • търговска марка: LZHZXY
 • номер на продукта: GL0067
 • Силата на: 500-1100W(смогите се регулира )
 • Документ: ССС

110V/ 220V Cotton candy machine commercial candy floss machinee cotton candy maker CC-3803 електрическа памучен машина 1бр

Параметри на продукта

Име:машина за памук, памучен бонбони

МОДЕЛ: CC-3803

Напрежение:220V-240V/100V-110В

Мощност: 500-1000 W(може да се коригира )

Размер на кутията: 50*50*36cm/1pcs

Тегло:12,74 кг

1.тенджера и корпус от неръждаема стомана.

2. подвижна тавичка за отцеждане

3.автоматична система за отопление и задържане на топлината.

Описание:

С ЦИФРОВО УПРАВЛЕНИЕ НА ГОРИВОТО

ДИГИТАЛЕН ДИСПЛЕЙ НАПРЕЖЕНИЕ,ТОЧЕН И ЛЕСЕН ЗА РАЗЧИТАНЕ

патентована прядильная корона с мрежа,едва ли се заключва и може да работи непрекъснато без рестинтегративной,без лента на колана(колана) проекти,за разлика от други модели,тя не може да носи каишка,не се нуждаят от спешно финансиране на колана.изключително бързо, което може да направи 10 зъбите направления в минута (варират в зависимост от размера на зъбни конци)

За разлика от тези евтини машини за кенди вата,нашата машина има елегантна форма и могат да бъдат широко използвани,сигурността,санитарию и изключително удобен за работа!!!

Можете да възстановят инвестициите си в един работен ден!Чудесен идеал за печелене на пари$$$

Той може да произвежда всички видове цветя кенди нишки с различен вкус@@@

Въвеждането На Продукта

Нашата фабрика е специализирана в процесора захарен памук сила изготавливания.

За да отговори на нуждите на клиентите,ние стартирахме серия от големи мощни процесори, захарен памук за различни търговски случаи.

Като се вземе предвид подобни продукти на пазара, ние сме предприели някои целенасочени мерки за подобряване.

1,Adpot термичен протектор предпазител за предотвратяване на захар свързвайки термален възпламенител веднага, който соответствован на стандарта за здравето.

2, имат уред за регулиране на температурата и напрежението на тока ,са в състояние да използвате функцията за изолация на топлина за състоянието извън--услуга за съхраняване на електроенергия.

3, захар добавяне на раздел закручивая глави са в състояние да бъдат демонтирани свободно и много по-удобни за употреба.

4,корпус изделия приема материали от неръждаема стомана с луксозни форма и компактна конструкция,освен това тя е само малка площ и лесен за транспортиране.

Консервация на отопление и корона решетки закручивая нашите уникален дизайн с хонг конг

Защо ви е нужен човек, който има топлинна персервация?

А на:производство на машини за бонбони клечки за зъби в продължение на много години ние имаме прекалено предложения за това как да добавите функция за запазване на топлината на машина,така че машината може да бъде лесно да се "събужда" от отбивката до нормална работна температура,в миналото,ако имате нужда от почивка от производство,можете да оставите колата си е напълно работеща,или да го изключите, и ще трябва да чака още 5 минути на предварително загряване, преди да продължи производството.неговото предварително загряване.

Какво е предимството на сеточной въртящи се глави пред обикновена въртяща се глава?

 

Свързани продукти

ZONESUN ръчни закопчалки машина от неръждаема стомана машина за ограничаване на вино укупорочный инструмент заваренная винена бутилка пробковый натиснете вставная машина
90.30лв.
Бутилка ограничаване на машина handheld въздушно сила герметизируя бутилки обгръщащ обзавеждане на кутията ограничаване на редица от 1 до 50 мм
101.57лв.
220 В and110v 10 тави домакински сушени плодове, машина за плодове и зеленчуци дехидратация сухо месо, брашно машина за закуски в сушилнята
419.84лв.
Донер кебап машина 220V автоматична shawarma машина кебап Барбекю скара търговска турски кебап, машината е електрически вертикална скара
894.46лв.
XEOLEO овощерезка мултифункционален електрически режете на машината Fruite/овощерезка Dicer машина с 6 остриета 550 W 110/220 v
1 691.21лв.