Ловна стръв Mp3 Bird Caller Sounds Player Bird Voice Hunting Decoy Players 50W Animal Caller for Hunting Camouflage

165.50лв.
В наличност
Бърза доставка
Магазин:
  • Произход: CN(произход)

1.продуктът може да се захранва от автомобилния източник на захранване, 12v, който е удобен за свързване, е удобно да се използва електричество, ниска консумация на енергия и дълго време на употреба.

2.интерфейс usb2.0, вграден високоговорител 50 W, 2 памет може да се играе индивидуално или да се смесват с 2 файлове на памет, за създаване на смесен ефект.

3.възпроизвеждане на звука до 125 db или повече, силно проникващо способност, широк диапазон на предаване на звука, вграден далечен бой дистанционно управление ефективно на разстояние от 500 метра

4.могат да се възпроизвеждат различни звукови файлове на животните, използвани за съблазняване и управление на всяко животно, възпроизвежда звук с висока проникваща способност. (Можете да изтеглите звук на различни птици за примамка и лов)

5.синхронизирани функция за възпроизвеждане, можете да настроите времето за възпроизвеждане, вградена 50-Вата специален микрофон, звукът може да достигне до 150 децибела.

Цвят: Черен

Материал: ABS + метал

Размер: 10*13,8 см

Съдържание На Опаковката:

1 * Птичи Здрава

1 * USB кабел за трансфер на данни

1 * дистанционно управление

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3см.

За нас

Ние предлагаме добър продукт, с най-добрата цена,ние подкрепяме едро/поръчка за доставка на падане

1. за поръчки за доставка на падане, моля забележете"поръчка дропшиппинг" ние определяме го приоритет.

2. за поръчки на едро/доставка на падане, ако имате някакви идеи за цена или пакет,моля свържете се с нас предварително,ние ще Ви най-доброто обслужване, за да отговарят на вашите изисквания.

За Плащането

Ако се сблъскате с някакъв проблем при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Hiworld.news, да се обърнат за помощ:

За Предоставяне На

1.ние ще изпратим на поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни(с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще приключи нормално.

2.моля, напишете пълния си адрес за доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, Моля, потвърдете вашето пълно име.

3. моля забележете, че ние няма да бъдем отговорни за митата.Моля, направете клирънсът на митническия себе си.

4.ние предлагаме и доставка на стълб и неотложни спедиция.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, - повече.

Експресна доставка включва DHL, EMS, Hiworld.news Premium Доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това ще бъде забавянето,ако вашата страна ще се сблъска с някакъв проблем,стачка на работниците, проблем на времето и така нататък.)

За следпродажбено обслужване на едно

Ние сме надежден продавач, и ние имаме нашето професионално сервизно обслужване за всички наши обичаи.Ако имате някакви въпроси относно поръчката,моля ,свържете се с нас предварително, ние винаги ще бъдем тук, докато не получите щастлив отговор.

 

Свързани продукти

През цялата говорител висококачествен усилвател с мощност 50 W 150 db външен високоговорител, използвани за лов на птици mp3 плейъри
55.71лв.
Плашилото разборное duck
16.76лв.
Открит лов на стръв птица Caller MP3-плейър птици високоговорител LCD SN дистанционно управление с ЕС Plug
73.22лв.
Дистанционно управление ловен говорител птица търсят хищник звук, FM радио, MP3 плеър, микрофон, зарядно устройство, комплект ловна стръв аксесоари
37.65лв.
Безжично дистанционно управление 20 W преносим предизвикателство кряквы патица обадете на снежната гъска 150 птици звук MP3 плейър дигитален ловна примамка
84.63лв.
Патица движение на стръвта, имитация на кряквы Дрейк лов на стръв с група, дистанционно управление, електрически градина патица за открит лов
235.30лв.
Лов на птици звънене MP3 плейър птица звука на повикващия 50 W говорител 150 db птица усилвател говорител лов на стръв камуфлаж
83.53лв.